Posted on: September 26, 2021 Posted by: Steen Thychosen Comments: 0

Du kan forvente, at haven ser mindre ud med hævede kanter og flerstammede træer, men det er ikke tilfældet. Fhreja Deckers design giver lys og dybde til denne børnevenlige have. Således vil denne unge familie være i stand til at nyde deres muntre byhave.
Havens areal er ikke stort, så landskabsarkitekter og naboer måtte løse problemet med 32 kvadratmeter plads. Stien til ladet og havelågen bestemte det meste af designet. Den muntre byhave understreger rummet gennem tåreformede skel. Noget af arbejdet var præcist, såsom rummet i hjørnet af rummet og dørens roterende cirkel, men resultaterne var som forventet.
Det primære designmål med denne sjove byhave var at få staldens hjørner og de skrånende plotlinjer til at se mindre ru ud. Dette opnås ved den afrundede form i bunden, hvor der laves små sandkasser og græsstriber. ”Jeg ville også lave en grøn legeplads i lokalerne, så en skraldespand blev sat i kanten på en sjov måde. Naboernes ønsker havde også græs og var stenhøje, så det var nemt at kombinere. Den afrundede kantform veksler med mosaikbunden og de medfølgende vokaler, så de grimme former ignoreres.
En have velegnet til børn

Rummelig og legende byhave
Gartneren ønskede i første omgang at plante prydgræs omkring baghegn og kanter, men det blev aflyst, fordi indbyggerne viste sig at lide af høfeber. Prydgræsset indbygget i bordet er erstattet af en filetræv. “Det er en giftig plante, men børn er gamle nok til at forstå, at de ikke skal spise den,” forklarer Freja. ”Jeg kunne mærke, at han var interesseret i haven. Han hjalp også gartneren med at rense og vande. “

Leave a Comment