Posted on: February 26, 2021 Posted by: Steen Thychosen Comments: 0

Det er en blomst, der minder os om solen, varmen og sommeren, såvel som solsikker. Solsikker er medlemmer af Asteraceae-familien (Asteraceae) og har deres oprindelse i Nordamerika, Mellemamerika og Vestamerika.
Udover den velkendte gule solsikke findes der også orange, brune, cremefarvede, mørkerøde eller tofarvede eksemplarer. Der er også mange muligheder, når det kommer til form.
Symbol på solsikke
Solsikker symboliserer fødsel, selvtillid, selvværd, entusiasme for livet, beundring, styrke og loyalitet. Solsikker til sommerparadis
Der er lange og korte sorter, dobbelt og enkelt, flerårig og første klasse, og deres farve varierer fra gul til rødbrun. Hvert års sorter har groft hår, store blade og kan blive op til 4 meter i højden. Det særlige ved denne slags er, at de bedste solsikker ofte dyrkes af fuglefoder, så du bliver nødt til at gå til en dyrehandel for at få frøet. Enårige solsikker er ofte uforgrenede, nogle gange med kun forgrenede stængler, hvorpå der er enkelte blade. Blomsterne er 15 til 20 cm i diameter. De nikker og har hoveder, der roterer med solen. Blomstringstiden for disse blomster er fra juli til slutningen af ​​august.
Den årlige solsikkevækstmetode.
Frø kan sås udenfor i april, maj og begyndelsen af ​​juni. Den kan også plantes i potter i marts. Dette kan gøres i en kold beholder. Plantning på et solrigt sted i haven i maj giver en stor, holdbar, ægte plante.
Årlig brug af solsikker.
Solsikker er så kraftige, at de har brug for ekstra (økologisk) mad. Giver lidt ekstra støtte til lange sorter. Det er en smuk snitblomst. Efter blomstring kan frøene fra individuelle uforgrenede arter tørres for at fodre en vidunderlig vinterfugl. Vi vil også gemme nogle frø til næste års høst.

Leave a Comment